2381052845 6973833558 Πλεύρωμα, Σκύδρα, Πέλλας alkosteel.ike@gmail.com
hero image
 
     
     
  ALKOSTEEL
Μεταλλικά Έργα Σκύδρα Πέλλα - Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Πέλλα


Η εταιρεία μας “ALKOSTEEL” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σκύδρα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια με μεταλλικά έργα και σιδηροκατασκευές, προσφέροντας κατασκευές υψηλής ποιότητας, μοναδικής αντοχής και απαράμιλλης αισθητικής.

Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να καλύψουμε κάθε ξεχωριστή σας ανάγκη αλλά και να προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για οποιοδήποτε μεταλλικό έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε στην Πέλλα και σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ &
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ


μπορούμε να κατασκευάσουμε από μεταλλικά κάγκελα έως μεταλλικά υπόστεγα, μεταλλικά και βιομηχανικά κτίρια καθώς και ειδικές μεταλλικές κατασκευές, σύμφωνες με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες τάσεις στο χώρο αλλά και χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στα μεταλλικά έργα, μπορούμε να προτείνουμε σύγχρονες, λειτουργικές και κομψές λύσεις για οποιοδήποτε μεταλλικό έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολο και πολύπλοκο και αν είναι.

Στην πολύχρονη πορεία μας στα μεταλλικά έργα, έχουμε αναλάβει και φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό μεγάλων και μικρών έργων στην Πέλλα αλλά και σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τα μεταλλικά έργα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πέλλα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6973833558
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
είναι αφενός η άρτια εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη για μεταλλικά έργα.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ