2381052845 6973833558 Πλεύρωμα, Σκύδρα, Πέλλας alkosteel.ike@gmail.com
hero image
 
     
     
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ALKOSTEEL | Μεταλλικά Έργα Σκύδρα Πέλλα - Μεταλλικές Κατασκευές - Σιδηροκατασκευές Πέλλα


Διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στα μεταλλικά έργα, η εταιρεία μας “ALKOSTEEL” η οποία βρίσκεται στην Πέλλα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Σκύδρα, μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε μεταλλική κατασκευή και σιδηροκατασκευή επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, όσο δύσκολη και αν είναι.

Με έμπνευση και αγάπη για την δημιουργία, κατασκευάζουμε μεταλλικά έργα που χαρακτηρίζονται από άψογο στυλ, λειτουργικότητα, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές και ξεχωρίζουν για την προσοχή τους ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
     
  ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ:
 
 
  Κάγκελα
  Μεταλλικές Σκάλες
  Ασφάλειες Παραθύρων
  Στέγαστρα
  Υπόστεγα 
  Πατάρια
  Μεταλλικά Κτίρια
  Βιομηχανικά Κτίρια
  Γκαραζόπορτες
  Ειδικές Κατασκευές
 
 
  Αναλαμβάνουμε μεταλλικά έργα παντός τύπου προσφέροντάς σας άριστη ποιότητα κατασκευής και ένα ιδανικό αποτέλεσμα, βάσει των συμφωνημένων προδιαγραφών και τηρώντας πάντα το χρονοδιάγραμμα που έχει οριστεί από κοινού εξαρχής.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και μαζί να βρούμε τις ιδανικές λύσεις για τα μεταλλικά έργα που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Εξυπηρετούμε άμεσα την Πέλλα και όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.
 
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6973833558
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ
θα έρθουμε στο χώρο σας, ώστε να τον μελετήσουμε, να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λειτουργικές και ποιοτικές λύσεις για οποιοδήποτε μεταλλικό έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.
 
     
     
 
ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ
πορεία μας στο χώρο και έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων, η εταιρεία μας, αποτελεί την ιδανική λύση για οποιοδήποτε μεταλλικό έργο επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε. Δεν έχετε λοιπόν παρά να την εμπειστευτείτε.
 
     
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ